Clovek si na chvilku odskoci na dobry obed a koukam, ze to tady zvladate sami i beze me. Uz jste si roztrhali obcanky?

:D
[quote]
Maxinoha napsal/a:NA PROTEST VYPÍNÁM DATABÁZI CWG[/quote]
Opravdu reseni hodno ditete na piskovisti. Priste rozslapes doma babovicky? Ja si na protest protestu vypl vetrak a ted se tu potim.
[quote]
Gleep napsal/a:Ale jak říkám, minimálně fotek jsou tisíce a ty se taky můžou šířit svojí cestou.[/quote]
Nic neni 100%, jenom smrt. Proto jsem zde nekolikrat psal, at se bavime o konkretnim zneuziti a ne nejakych obecnych vecech, ktere nekdy nejak mohou nastat.
[quote]
pepa.z.pocernic napsal/a:A nemám představu, jak to děláš, ale předpokládám, že ke každému trackovacímu číslu stejně zjišťuješ další informace, protože bez toho budou lidi muset stejně rozkliknout každý coin, aby věděli co logují, takže jim to k ničemu nebude, nebo to budou logovat hromadně aniž budou vědět co bez ohledu zda to vůbec viděli a to se nedivím, že to se některým ownerům zejména s více coiny nelíbí.
To že si do toho věnoval hodně času chápu jako motivaci, proč to chceš dotáhnout za každou cenu, ale to sis měl rozmyslet dřív a na podstatě problému to nic nemění.[/quote]
Ke kodum bylo pouzito jednorazove specialni rozhrani, ktere dotahlo originalni (verejny TB kod) a nazev. Nic vice, nic mene. Motivace byla jedina - neprepisovat nesmyslne rucne ze stovek fotek cisla a zabranit duplicitam. Jakykoliv jiny problem nevidim.
[quote]
Fast Hippo napsal/a:
No prima. Pekna kabinetni ukazka arogance na konec[/quote]
Tady nekdo nechape zjevne napsanou ironii (i kdyz jsem to tam jasne zminoval) a smajliky, ze? No nic.
[quote]
mikelord napsal/a:
Stejne vetsina zakopaneho psa je forma jakou svou cinnost S474N prezentuje. [/quote]
Dovolim si nesouhlasit. Na prvnich strankach jsem jasne, kratce a vystizne psal duvody. Na vetsinu z nich nebylo reagovano na podstatu, ale primo na me. Ted uz to ani mit zadno formu nemusi, vzdyt co se tu deje, to by jeden zvracel.
[quote]
Toniczech napsal/a:
Jak tady ty vaše starosti čtu, to už rovnou můžete požádat GS, ať vám ke každému paketu trackovacích čísel jedno dá stranou do vzorkové databáze a každý rok na Ježíška, třetího května a Jeremyho narozeniny rozešle mamonářům komplet oběžníkem. )[/quote]
Obavam se, ze tu zamenujes nekolik veci. Nejde o pocet ikonek, ale cela vec vznikla na popud nesmyslneho prepisovani kodu ze sesitku ci fotografii, kdy se proste par lidi "seklo" a nechteli to navstevnikum zpristupnit online.
[quote]
Raraku napsal/a:Každopádně další zapůjčení si velmi dobře rozmyslí a spíš už žádné nebude...[/quote]
Coz je na jednu stranu mozna dobre, protoze aspon nebudou vznikat takoveto situace. Vzdyt je proboha uplne jedno, jestli si to dotycny zaloguje z notysku nebo ze seznamu. Pokud na eventu byl, tak to videl tak ci tak. Tak co zde resime?
[quote]
honny napsal/a:Spálíme puky![/quote]
Ja bych ty puky zakazala!
geo.scorpions: ty se misto psani cervenych textu radeji starej o to, aby clovek dostal na eventu alespon to, co mu bylo slibeno. Predtim jsem s tim jidlem delal legraci, ale faktem je, ze za celou dobu na nas zbyly akorat prazdne stoly, predrazena kofola za 35 Kc o dychajici komerci ze vsech stran ani nemluve. Muzu ti slibit, ze priste uz neco takoveho opravdu absolvovat nebudu.
[quote]
pepa.z.pocernic napsal/a:
dr.vota: tak on je rozdíl, když někdo dostane discovered logy z toho co si kdo opíše, nebo když někdo pošle několika stum lidí kompletní balík 1500 coinů a dotyční to jen proženou programem. To může být rozdíl několika řádů.[/quote]
A kde je ten rozdil? Ve finale bude stejne zalogovano tak jako tak. A ona realne vznikla nekomu nejaka skoda? Nebo co tu resime?
[quote]
mirotiro napsal/a:
Ono málekterej pořadatel měl čas si je opsat, resp. měl čas buď jen opisovat, nebo prohlédnout... sám jsem raději prohlédl a čekal jsem, kdo se vrhne na to druhé... první kdo to převedl přes OCR jsi byl ty, takže rád využiju seznam, když se k němu nedostanu, tak se svět taky nezboří...Ale nenapadej nikoho z pořadatelů, že chtějí seznam, protože neměli čas si kódy vklidu opsat...[/quote]
Psal jsem to jiz nekolikrat a napisu to znova, ja tu hrubou praci pres OCR nedelal, tak aby nedoslo k nejake mylce, ten seznam je vysledkem prace nekolika lidi. Ja to pouze vzal, ocistil, doplnil a publikoval. Nic vice, nic mene. A zadne poradatele nenapadam, ja tu napsal konkretni vytku vuci vuci Maxinohovi, ktery prave ten seznam OSOBNE! zebral, nedostal ho a jako zazrakem je ted tu najednou v pozici proti tomu.
[quote]
bender-king napsal/a:
S474N, nevim proc to chces tem loguchtivym tak usnadnovat, kdyz uz nekdo chce mit tu hromadu ikonek, tak pro to taky muze neco udelat, ne? [/quote]
Protoze jsem ten seznam taky ziskal od cloveka, ktery nad OCR stravil celou. On setril muj cas, ja setrim cas jinych.
[quote]
bender-king napsal/a:
Obavy owneru chapu, cim vic lidi bude mit kompletni seznam, tim vic hrozi nebezpeci, ze to nekdo pusti do sveta... Ono staci, ze 1500 coinu x pocet lidi na ME da cca 1M logu, tedy 1M mailu

. V podstate je to stejne, jako ze nekdo udela nejakou kesku PMO kvuli navstevnosti, tady obdobny filtr je to, ze to bylo jen na papire...[/quote]
Ale stejne tak nekdo muze ty kody opsat a hodit na freeweb nebo rovnou uverejnit fotky. To proste neni argument. Resime tu neco, co nenastalo. A i kdyby nastalo, tak zadna skoda nenastane - maximalne u tech, co si to lognou i presto, ze to nevideli, ovsem to je jejich blbost.
[quote]
Hedgehog_Family napsal/a:
Rád bych se k tomu seznamu od S474Na taky dostal, i když mám všechny kódy nafocené. Pokud se k němu nedostanu, tak se holt naučím s OCRkem co se mi nainstalovalo s tiskárnou, nebo to budu za dlouhých zimních večerů či za dlouhých nudných přednášek opisovat jak trotl. Raději bych šel lovit keše, ale co naděláme, že? Jenom nechápu, proč na sebe u toho musíte tolik plivat, protože "to je hnus, velebnosti!" :-([/quote]
Osobne to taky nechapu, kde je ten problem. Ze by nekoho stvalo to, ze jsem to udelal zrovna ja? Nebo, ze jsem nekoho predbehl? Jine logicke vysvetleni me bohuzel nenapada. Jo a neboj, dostane se i na tebe, takze se muzes venovat kesim, sobe ci pritelkyni.
[quote]
Hamerinski napsal/a:
Pro ostatní: o fotky si nepište a o seznam už vůbec ne.[/quote]
Vsak jsem to psal uz driv, proste solovej hrac. Me si klidne naopak napiste :-)
[quote]
wabicek napsal/a:
tahle aferka me docela bavi

jeste v pribehu chybi ivetka bartosova

[/quote]
Ta je uz objednana a pry na ceste, jen se jeste musi vyspat z opice