Ahoj všem.
Můj dotaz vás asi rozesměje, ale přesto se zeptám:
Nejsem žádný odborník v užívání PC, teď jsem narazil na problém se založením nové keše - nebo vlastně listingu. Napsal jsem si ho ve Wordu (2007), upravil si velikost písmen, odstavce, taky tam mám čtyři odkazy na WWW. stránky (které jsou aktivní - když na ně kliknu tak se otevřou). Dosud tedy dobrý.
Když jsem se prokousal formulářem, tak jsem prostě ten vytvořený listing zkopíroval a následně vložil do formuláře. Pokračoval jsem dál a ke konci jsem si v náhledu zjistil, že ve finální podobě je to děs a hrůza (myslím po vzhledové stránce - obsah je ok). Všechna písmena stejně velká, žádné odstavce, odkazy na WWW. neaktivní. Nikde jsem nenašel způsob jak předem vytvořený listing upravit, aby byl aspoň trochu přijatelný....a přesto to musí nějak jít. vždyť na GC.com jsou miliony krásných listingů - (které jsou někdy hezčí než samotná keš). Formulář jsem odeslal. Druhý den se trápil, listing (čekající ve frontě) jsem tedy znovu otevřel a snažil se ho upravit, ale nic, nic, nic....pořád je tam ten děs.
Otázka tedy zní - je problém ve vytvoření ve Wordu (a kopírování do htlm) ??
...a když už jsem tady, ještě jedna otázka - na konci formuláře je zpráva pro revírníka (která nebude po schválení vidět). Je možné do téhle zprávy nějak vložit fotku keše, aby měl revírník možnost se podívat - neboť jedna fotka je někdy lepší než popis na půl stránky. Tohle se mi taky nepovedlo.
Děkuji za odpovědi.....a prosím nekamenovat, učím se.
Viktor.