geoFukar napsal/a:
Jo, tak jedno FTF mám zalogovaný já.
Musím ovšem říct, že jsem na místě byl asi 3 dny před zveřejněním a potom co pípla earthka, jsem tam šel znovu. Oboje procházka asi 15 km.
A nijak mi to lognutí FTF nepřišlo blbý.
Tyhle debaty jestli něco ano nebo ne stejně nikam nevedou.
Pravidla jsou naštěstí tak volná, že si každý v rámci slušnosti může vybrat jakoukoliv variantu. A kdyby Alke napsal, že se mu to nelíbí, tak to klidně smažu.
Jenže to už je zase na další flame, jak to že si owner dovolí vyžadovat něco, co není natvrdo v pravidlech.
Začarovanej kruh 
Ale mě to nevadí - je mi to jedno (bez emocí), stejně tak je mi ukradený, když někdo zaloguje předpublikační nález, stejně jako mě je jedno, jestli u mě jde někdo na finálku či jde celou trasu. Neberu to ani jako neúctu.
GEOCACHING je hra - nikoliv soutěž a ať si každý hraje podle sebe. Spíše mě poslední dobou štvou lidé, jak do sebe šijí, že tenhle udělal něco takhle a támhleten není poctivý, protože nezaparkovat kde měl a tomhle chodí notifikace takhle a tenhle šel přes plot atd, atd, atd a často, když se podívám do minulosti - dělali to také. Samozřejmě nemyslím teď nikoho konkrétního. Berte to obecně, aby se někdo neozval a neměl potřebu se obhajovat.