micska napsal/a:
Žeby proto, že ja RW neposuzuje listing, takže info o tzv. betatestu v listingu ho až tak nemusí zajímat?
Neznáme komunikaci mezi ownerem a RW (už víme, že ze strany betatestera žádná nebyla), takže už bychom toho prázdného tlachání mohli nechat.
To je možné, ale když máme k diskuzi jen jedno stanovisko, ownerovo, tak se nikdo nemuže divit že se občas dojde k divokým závěrům.
A pro lidi, co mají z ČAGEO špatné spaní, by bylo prima, aby si založili vlastní vlákno trefně pojmenované.
Vzhledem k názvu vlákna a prvnímu příspěvku autora jsem tu ve správném vláknu. To možná někteří zastánci ČAGea si to jen nedokážou připustit.
weri napsal/a:
Když už jsi zjišťoval tolik informací na webu ČAGeo, tak jsi zapomněl na jednu důležitou věc. Většina členů ČAGeo a tím i betatesterů je z Prahy nebo Středních Čech, je tedy více než logické, že jejich služby bude využívat Skupec, kterému patří tato část republiky. Kdyby byla většina ze severu republiky, tak by je využívat nejvíce Dark. Takže v tom nehledej víc, než v tom opravdu je...
Nevypadla, jen se mi to nehodilo k argumentaci:D
urbanb napsal/a:
2 Lanc - jsem členem ČAGea, dokonce ve funkci revizora a dělal jsem v poslední době asi 3-4 betatesty, ale ne proto, že by mne vybral reviewer nebo ČAGeo, ale proto, že ve dvou případech reviewer uvedl ownerovi nekolik kačerů z jeho okolí, aby si owner vybral a ten oslovil mne, nebo mne požádal přímo owner.
Vždy jsem betatest provedl, s ownerem probral zjištěné skutečnosti a po drobných úpravách listingu nebo uložení, jsem napsal zprávu příslušnému reviewrovi, že kešku je možno publikovat.
Takže tvoje zjištování stavu ze stránek ČAGea nemá vůbec žádnou vypovídací hodnotu, myslím, že ve dvou případech ani v ČAGeu neví, že jsem betatesty dělal.
Však také si za ty Tvé 2 betatesty, mimo ČAGeo, nepřisvojuje zásluhy, a tak to má být. Takže naopak, moje zjišťování vypovídá přesně a jen to, co jsem napsal.
urbanb napsal/a:
Pro ostatní - smysl této diskuze mi vůbec není jasný, buď by otázka měla znít BETATESTY ANO-NE, a ne rozebírat provádění betatestů, zda je dělá ČAGeo
Naopak, z nadpisu a příspěvku zakladatele jasně vyplývá že jde o to zda ano či ne betatesty od ČAGeo.
Revievři by si mohli (úmyslně nepíšu že my měli, protože nechci nikomu vnucovat co by měl dělat) uvědomit že ne všem ownerům je ČAGeo po chuti a podle toho přizpůsobit trochu své požadavky. Vždyť tu (skoro) nikdo nezbrojí proti betatestům jako takovým ale proti betatestům prováděným asociací. Asociace si blbě ustlala a tak se jí špatně leží a dokud svůj přístup nezmění a pořád se bude schovávat a dělat ze sebe uzavřený spolek který nekomunikuje (s veřejností komunikuje pouze formou emailů a to včetně začátečníků a mezi sebou ve skryté sekci na fóru) tak to tak bude pořád.
To je z mé strany asi vše k tématu.