Přitom recept je jednoduchý. Naberu hrst šutrů na poli a trade je hotov 
já mám svítící kamínky na nich nalepený nick,jednou jsem našla takový kamínek jinéko kečera a potěšilo mě to,proto jsem si je udělala taky a dávám do kešek kde si nechci nic vzít.Přece jenom není to cenově hodnotné.
Jinak stále čekám na CWG (čekám třetí týden:(),ale když nějaké najdu tak za něj dám třeba i tři věci které ho daleko předčí v ceně,jen abych nebyla osočována že vybírám a dávám hovadiny.
A co jsem našla absurdního?Nechápu lidi co dají do kešky použitý jelení lůj(vlastně nechápu ani nepoužitý teplo sním dělá hezké věci),jízdenky,kousky kinder věcí (celé hezké máme rádi,teda syn :-))tuhle jsem našla bublifuk,který byl krásně rozlitý po kešce,dneska jsem našla zapalovač,který jsem vyhodila(ono je docela teplo :-))
A nedávno jsem našla gumový náramek geocaching,ten mi udělal takovou rááádost,že jsem ho ještě nesundala
Občas když se nudím,tak procházím kešky co jsem už našla a koukám jestli si někdo nevzal to co jsem tam dala a jestli nenapíše že se mu to líbilo.Chci aby měli lidi z mích věcí radost i kdybych si za ně nevzala nic a docela jsem se inspirovala i tady do mojí kešky jsem nakoupila hopíky a nálepky smajlíků :-)) Ještě jsem tu zahlídla něco o jo-ju,to se mi taky líbí,tak budu po nich v krámech kukat. A v týdnu jsem nakoupila přívěsky s hlavolamy,asi čtyři už jsem rozdala,tak číhám kdo si vezme:D
Já mám radost když maj lidi radost:D
Šmarjá to je ode mě skoro román:D
Je lepší být blázen a vědět o tom,než být normální a pochybovat.