No nevím, v HG zrovna multisolver je zajímavá hračka, ale použil jsem to na jediné keši... kromě jiného nemá stejně moc podporu u autorů keší, takže mrtvá cesta. Papír,tužka a kalkulačka na mobilu plně postačuje. Možná by bylo lepší, kdyby autoři keší vymášleli méně Hujerské vzorečky pro absolventy matfyzu.Witko napsal/a:
Fain. Tak proč tam třeba v tom tvým nefunkčním Locify není třeba multisolver který bych ocenil víc než nefunkční mapy.

Locify - nejenom nástupce Handy Geocachingu
Publikováno 01 June 2009 - 17:36
Publikováno 02 June 2009 - 15:01
Už je na to vlákno :-)Witko napsal/a:
Fain multisolver oželim. Ale kdyby někdo měl chuť a chtěl Locify vylepšit tak by se kdyz už tam jsou mapy hodilo kdyby šel vybrat bod na mapě a uložit ho jako waypoint a taky by se mohl zobrazovat inventář te které keše...jako v HGC a navigační šipka by mohla mít noční režim.
http://www.geocachin...630#post_134630
Publikováno 05 July 2009 - 18:01
Publikováno 05 July 2009 - 18:26
Kliford napsal/a:
Sory,nevím,jestli se to tu už někde řešilo, ale připojuje se Locify ihned přistartu na Internet? Nechci, aby mi to žralo peníze, ba jen sebemenší. Využívat offline jde (nahrát mapy,nahrát WPT z počítače). Ctěl bych ho vyměnit za TrekBuddyho. Dík za odpověď
Při samotném startu aplikace se to nepřipojuje k Internetu. Připojí se to až když budeš chtít stáhnout např. nejbližší keše nebo stáhnout nejnovější logy atd. Já osobně tuto aplikaci v offline režimu nepoužívám. Mám zaplacený datový tarif (asi 100Kč/měsíc) a kdykoliv si mohu stáhnout nejčerstvější informace.

Publikováno 05 July 2009 - 18:44
jirifno napsal/a:
Kliford napsal/a:
Sory,nevím,jestli se to tu už někde řešilo, ale připojuje se Locify ihned přistartu na Internet? Nechci, aby mi to žralo peníze, ba jen sebemenší. Využívat offline jde (nahrát mapy,nahrát WPT z počítače). Ctěl bych ho vyměnit za TrekBuddyho. Dík za odpověď
Při samotném startu aplikace se to nepřipojuje k Internetu. Připojí se to až když budeš chtít stáhnout např. nejbližší keše nebo stáhnout nejnovější logy atd. Já osobně tuto aplikaci v offline režimu nepoužívám. Mám zaplacený datový tarif (asi 100Kč/měsíc) a kdykoliv si mohu stáhnout nejčerstvější informace.
To byla rychlost:) Díky;) Jdu to vyzkoušet.
Publikováno 05 July 2009 - 19:59
Kliford napsal/a:
jirifno napsal/a:
Kliford napsal/a:
To byla rychlost:) Díky;) Jdu to vyzkoušet.
Není zač. Dej vědět, jak to dopadlo. Rád se přiučím... Jak, kde a v jakém formátu nahráváš ty Waypointy a mapy. Díky.
Publikováno 05 July 2009 - 20:21

Publikováno 05 July 2009 - 20:55
P.S. Pro ostatní, TrekBuddy na nové stránce(byly potíže se serverem) www.trekbuddy.net/forum
TB 4EVER, Best!

Publikováno 05 July 2009 - 20:56

Publikováno 11 July 2009 - 13:32
sobikovi napsal/a:
Ideální je nainstalovat si do FF doplněk pro Locify. Na stránkách GC.com pak uložíš keš do Locify na webu a pak buď synchronizací nebo prostě stažením z webu Locify na lokální počítač si uložíš kml soubory. Pak už jen připojit mobil k počítači, nakopírovat do Locify kml soubory a je to.
Nepřišel jsem na to kam mám ty KML nakopírovat, prostě je nedokážu stáhnout do mobilu, zkuste někdo poradit, ale jak malému děcku protože IT vzdělání nemám:)
Publikováno 11 July 2009 - 13:59
V telefonu nebo na kartě, kam jsi instaloval Locify by jsi měl mít adresář Files a do něj to nakopíruj....rokone napsal/a:
Nepřišel jsem na to kam mám ty KML nakopírovat, prostě je nedokážu stáhnout do mobilu, zkuste někdo poradit, ale jak malému děcku protože IT vzdělání nemám:)
Publikováno 11 July 2009 - 15:05
sobikovi napsal/a:
V telefonu nebo na kartě, kam jsi instaloval Locify by jsi měl mít adresář Files a do něj to nakopíruj....rokone napsal/a:
Tak tenhle adresář tam nemám, mám tam složku Locifi a v ní cache, ale když to zkopíruju tam, tak se mi to v programu neobjeví.

Publikováno 11 July 2009 - 15:58
Publikováno 22 July 2009 - 2:27
Publikováno 22 July 2009 - 8:53
Potřeboval bych ještě locify.jar soubor, aby to šlo nainstalovat...Witko napsal/a:
Oznamuji vydání nové verze. Pokud zjistíte nějaké změny k lepšímu hoďte to sem. Díky Locify#download
Publikováno 22 July 2009 - 9:51
sobikovi napsal/a:
Locify#downloadPotřeboval bych ještě locify.jar soubor, aby to šlo nainstalovat...
Tahle adresa je pro stahování přímo z mobilu, ten právě využije ten .jad soubor a z něj si zjistí co má stáhnout (ten .jar).
Publikováno 22 July 2009 - 11:43
jj, díky. Už jsem to stáhnul z webu do mobilu.Tommu napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Locify#downloadPotřeboval bych ještě locify.jar soubor, aby to šlo nainstalovat...
Tahle adresa je pro stahování přímo z mobilu, ten právě využije ten .jad soubor a z něj si zjistí co má stáhnout (ten .jar).
Publikováno 22 July 2009 - 15:18
Publikováno 22 July 2009 - 17:41
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů