NATURAL CWG
Publikováno 09 listopad 2011 - 11:14
Publikováno 09 listopad 2011 - 12:05
Parkis napsal/a:
...začnu malovat fixou na nařezanou násadu od koštěte a měnit to v keších, to bude teprve čoro moro

Tak to samozřejmě nepřijdeš zase s až tak velkou novinkou. Už v roce 2008 jsme podobných výtvorů (ale je pravdou, že na běžném truhlářském suku - v různých velikostech) u nás na jihu nacházeli celkem dost. Jen ten nick už si nepamatuji. Dotyčný kačer bohužel používal nějaké nepřírodní popisovače a tak by asi na nálepku "natural" nedosáhl.
Ovšem z té násady bys to mohl nazvat třeba natural recyklované

Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 09 listopad 2011 - 12:16
sobikovi napsal/a:
Čekal bych, že správce katalogu zřídí novou sekci "Natural CWG", ...když nebude vadou narušen Nick a rok edice, tak je to OK a hotovo...
Když nebude vadou materiálu narušený nick či obrázek (a to si dovolím odhadovat, že u těch suků co půjdou do katalogu a tudíž i k nafocení asi není moc pravděpodobné) tak proč ta nová sekce ???
To už by se potom snad měl začít katalog dělit i na CWG/SWG podle dřeva použitého k jejich výrobě ? Chápu, že jsou sběratelé co považují suk s totožným motivem a nickem vyrobený však z různých druhů dřeva za hodný zařazení do sbírky, ale dělat proto nějakou novou katalogovou sekci to už by fakt bylo hodně ujetý

Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 09 listopad 2011 - 13:28
Publikováno 09 listopad 2011 - 14:37
zLOST napsal/a:
z te nasady by to bylo CNG - Czech Nasada Geocoin

Garmin vista HCx
Publikováno 09 listopad 2011 - 15:05
Publikováno 09 listopad 2011 - 19:12
Publikováno 09 listopad 2011 - 19:29
Ještě dva roky zpátky se nikdo nepozastavil nad tím, že sem tam má nějaké kolečko přepal nebo souček. Pár nejnanicovatějších se mohlo použít na grilovačku a většina jich byla v pohodě.
Spíš než přirovnání ke Škodovce bez kola použij příměr k rýži - buď si koupíš dražší sáčky s přebranou rýží, nebo levnější velký pytel, který ale budeš muset sám trochu přebrat. Kvalita tím nemusí nijak utrpět.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 09 listopad 2011 - 20:02
No tak tento vyrok myslim stoji za vsechny penize! Doslova.bosanoha napsal/a:
Autor CWG to vymyslel tak, aby CWG lahodilo oku, ne aby bylo levné!

Publikováno 16 listopad 2011 - 17:53
Publikováno 16 listopad 2011 - 18:14
Mas je na predchozi strance.Matt_Stifler napsal/a:
Ahoj vsichni.
Od zavedeni Natural CWG uz uplynul nejaky ten den a rekl bych ze par z vas uz si je objednalo a take obdrzelo. Prosim hodte sem nejake fotky pro ty z nas, kteri jeste nejsou rozhodnuti.
Dik.
Konkretne prispevek: kromanonec 08.11.2011 18:15
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 16 listopad 2011 - 18:52
Destr napsal/a:
Mas je na predchozi strance.Matt_Stifler napsal/a:
Ahoj vsichni.
Od zavedeni Natural CWG uz uplynul nejaky ten den a rekl bych ze par z vas uz si je objednalo a take obdrzelo. Prosim hodte sem nejake fotky pro ty z nas, kteri jeste nejsou rozhodnuti.
Dik.
Konkretne prispevek: kromanonec 08.11.2011 18:15
Ty jsem uz videl. Chtel jsem videt i jine.
Publikováno 16 listopad 2011 - 20:13
Si je objednej a uvidíš jich sto.
Publikováno 16 listopad 2011 - 20:25
kromanonec napsal/a:
To je tak vtipny, ze jsem se skoro zapomnel smat.

Publikováno 16 listopad 2011 - 21:45
Matt_Stifler napsal/a:
kromanonec napsal/a:
To je tak vtipny, ze jsem se skoro zapomnel smat.
To nemělo být vtipný. Je to přírodní materiál, každý kus je unikátní. Takže každý má dřívka jiná. Jestli jich chceš vidět víc, tak si je skutečně objednej. Mě jich přišlo sto. Vyfotila jsem jen malý zlomek. To jako mám dofotit každé dřívko zvlášť a pokud možno ze všech stran a úhlů a nasvícení? Na focení jsem je nijak nepřebírala, jen jsem je vysypala na postel a na stůl a poskládala a nafotila. Všechny co mám, splňují moje nároky na dřívko. Půlku jich už nemám. Rozdala jsem je na Blanici na 11-11-11 akci a nikdo si nestěžoval a ani to nepoznal. Tedy nebylo mi to řečeno, ikdyž jsem na to mnohokrát upozornila. Považovala jsem to za fér, vzhledem k tomu, jaké se zde vyskytly názory.
Jestli budeš 26.11. v Praze, tak zajdi na GC36QBJ , tam je uvidíš naživo.
Publikováno 16 listopad 2011 - 22:27
Publikováno 16 listopad 2011 - 23:06
Publikováno 17 listopad 2011 - 8:12
perchCZ napsal/a:
Dobrá diskuze. Určitě bude platit, že jde o osobní CWG a že je to vizitka kačera. Takže se dá i předpokládat, že jednotlivci, kteří mění dárky v cache za schit a bordel koupí natural. Správce je klidně může vyřadit, protože je to jeho právo a nikdo do toho nemá co kecat. Druhou věcí je, že když zagooglujete a podíváte se na ceny suků, připočtete práci na třídění atd., tak zjistíte, že natural CWG je pro výrobce výhodnější na zisk než ten výběrový. Takže jedním slovem opět podvod na spotřebitele.
To, že jsem si nechala udělat natural CWG bylo pouze ze zvědavosti. Cena tady nehrála roli. Mě prostě zajímalo, jak vypadají. Podle mě úžasně a vůbec se za ně nestydím, jako za osobní předmět, který mě reprezentuje. Pokud nějaký můj najdeš v keši, tak ho tam nech. Nikdo tě nenutí to brát a nedej bože, měnit za prvotřídní kvalitní dřívko.
Můžeš mi říct, kde je souvislost mezi tím, co dávám do kešky a tím, že mám natural CWGéčka pořízeny ze zvědavosti? Já mám tu hru ráda, nemám důvod degradovat obsah krabiček. Posledního půlroku jsem snad vyměnila jen dvě věci a dala hodně dřívek, ještě v té době prvojakostních, aniž bych si z krabičky cokoliv vzala.
Publikováno 17 listopad 2011 - 10:25

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů