no to by byla parada, teda pokud by jsi se nechystal prihlasovaci udaje zneuzitParáda by to byla. Jenže to by se to muselo nasosat a do toho se mi nechce. Takže smolík. Leda bys zadal vlastní logovací údaje. Pak toho stačí stáhnout míň.
Co znamenají přeškrtuté kešky?
Publikováno 24 November 2006 - 12:29
Publikováno 09 December 2006 - 0:47
snad to neni protijedouci vlak...
Igi se nezlobi - preposlal som spravu Honzovi, Samanovi, Dr.Stevovi Kocurovi a do Haggu. Ak bude nejaky preklad, tak sa dohodneme ako dalej. Musia si to pozriet programatori a zverejnovat suradnice nepojde, ale daju sa pouzit napr. do mapy. Uvidime.
Publikováno 09 December 2006 - 3:15
Kluci držím palce, snad se vše podaří dotáhnout ke spokojensti všech. Rád bych pomoh, ale mám pocit, že na to nemám patřičné buňky...Musia si to pozriet programatori a zverejnovat suradnice nepojde, ale daju sa pouzit napr. do mapy. Uvidime.
Publikováno 09 December 2006 - 23:05
Děkuji všem, kteří se tak snaží a hlásím opatrné HURÁ........Igi se nezlobi - preposlal som spravu Honzovi, Samanovi, Dr.Stevovi Kocurovi a do Haggu. Ak bude nejaky preklad, tak sa dohodneme ako dalej. Musia si to pozriet programatori a zverejnovat suradnice nepojde, ale daju sa pouzit napr. do mapy. Uvidime.
Publikováno 10 December 2006 - 9:02
Tak to někam vyhoďte alespoň anglicky, pokud to není interní a tajné ....Igi se nezlobi - preposlal som spravu Honzovi, Samanovi, Dr.Stevovi Kocurovi a do Haggu. Ak bude nejaky preklad, tak sa dohodneme ako dalej. Musia si to pozriet programatori a zverejnovat suradnice nepojde, ale daju sa pouzit napr. do mapy. Uvidime.
Publikováno 04 January 2007 - 22:31
Poplatek 30$...
...tedy necele 2 Kc/den, vetsina z nas utrati urcite vic za mnohem vetsi nesmysly, rozhodne mnohem lepsi investice, nez nekonecne lamentovani jak k datum prijit zdarma. Pokud by to tak resili vsichni uz davno gc.com neexistuje a nebude co stahovat, nebot ti nonPM maji data "zdarma" jen a jen diky vsem tem PM
Publikováno 05 January 2007 - 15:41
Poplatek 30$...
Ted je nejlepsi doba, kdyz mame dolar tak nizko. Myslela jsem si, ze PM nepotrebujeme, ale takhle je to prece jen trochu komfortnejsi:-)
Publikováno 24 November 2006 - 12:27
no myslim ze nema cenu chodit do takoveho extremu, co se tyce geocachingu, staci par frazi a to ze nekdo neumi jazyk celkove bych neresil, neni kazdej jazykove nadanej... ja taky nejsemRad bych vsem 'ja-neumim-anglicky' vzkazal -.........
sorry, ale nekdo uz to asi na plnou hubu rict musel.
Publikováno 24 November 2006 - 12:29
Rad bych vsem 'ja-neumim-anglicky' vzkazal - prestante se tim omlouvat a trosku se snazte. Muze vam to pripadat tvrde, ale je to fakt - jestli si rikate, ze uz to bez anglictiny do smrti nejak doklepete, at se uci haranti a vam daj vsichni pokoh, jste bud v penzi, zavreni doma a uz je vam vsechno jedno, nebo jste dost mimo. Zamyslete se, v jake casti sveta a v jake dobe zijeme. Neznalost anglictiny bude cim dal tim vetsim handicapem, a cim dal tim min bude ve spolecnosti ochota ji nejak brat v uvahu, neustale vsechno prekladat a vysvetlovat pro tu mensinu (mozna to zatim mensina neni, ale bude, a porad mensi) ... vase volani 'ja neumim anglicky' bude brzy (z meho pohledu uz skoro je) podobne nesmyslne jako 'ja neumim pouzivat pocitac / ja neumim telefonovat / ja neumim chodit pres prechod...' (vymyslete si vlastni blby priklad).
Nerikam, ze se musite vrhnout do nejakeho kursu, na ktery nemate cas, naladu ani penize (to vsechno chapu) - ale kazdy muze alespon hledat si vyznamy slov napsanych na jednotlivych cudlicich (co je to proboha Retrieve? kde bych to nasel? hm.. co treba zkusit www.slovnik.cz, treba ta adresa existuje? - prvni jednoduchy napad. a fakt funguje). ... atd.
To podstatne je prestat rikat 'ja neumim anglicky, pomozte mi, udelejte mi ten web v ceske verzi atd'. Zacit se snazit naucit se pracovat s anglickym webem. Protoze ta prvni cesta v dlouhodobe perspektive nikam nevede, sorry, ale nekdo uz to asi na plnou hubu rict musel.
Mě angličtina až takové problémy v tištěném textu nedělá. Co nevím najdu ve slovníku atd.
Zkus se ale zamyslet nad tím, proč Microsoft udělal Widle a Office v češtině, Autodesk Autocad taktéž.
Asi proto, aby víc prodal, že jo? A toto je ten sám případ. Čili pokud by byl web GC v češtině, možnost platby v Česku a v korunách, přinese to víc zákazníků a tím i víc peněz do kasy. A vo tom to je ......
Publikováno 24 November 2006 - 16:01
Publikováno 09 December 2006 - 9:10
svetlo na konci tunelu, aspon neco pozitivniho
snad to neni protijedouci vlak...
Hele, adp., ty mne dokazes rozesmat i v pripadech, kdy se skoro neni cemu smat :-)
Dik! ;-)
Publikováno 10 December 2006 - 0:38
Publikováno 11 December 2006 - 18:14
Tajne nie je nic, ale asi to nema velky zmysel. Je to ale navrh zmluvy medzi Groundspeakom a prevadzkovatelom webu geocaching.cz, navyse sa stale pracuje na presnom zneni.Tak to někam vyhoďte alespoň anglicky, pokud to není interní a tajné ....
Vsetko sa vcas dozvies :-) Len pre info, je to na dobrej ceste, daju data, takze urcite bude kesmapa a statistiky. Nebude GPX download, to je spolu s TB hlavny zdroj ich prijmov.
Publikováno 05 January 2007 - 13:49
Ano, máš pravdu. V současném pohledu to není mnoho ale jak jsem procházel možnosti PM, tak mne nic tak nezaujalo, proč být PM... především pro příležitostní hledače....tedy necele 2 Kc/den, vetsina z nas utrati urcite vic za mnohem vetsi nesmysly, rozhodne mnohem lepsi investice, nez nekonecne lamentovani jak k datum prijit zdarma. Pokud by to tak resili vsichni uz davno gc.com neexistuje a nebude co stahovat, nebot ti nonPM maji data "zdarma" jen a jen diky vsem tem PM
Publikováno 24 November 2006 - 12:56
Windows stojí 2 nebo 4 tisíce, dle verze, Office začínají na 5 tisících. Je to komerční produkt a je, i když velmi málo, v konkurenčním prostředí.Zkus se ale zamyslet nad tím, proč Microsoft udělal Widle a Office v češtině, Autodesk Autocad taktéž.
Asi proto, aby víc prodal, že jo? A toto je ten sám případ. Čili pokud by byl web GC v češtině, možnost platby v Česku a v korunách, přinese to víc zákazníků a tím i víc peněz do kasy. A vo tom to je ......
Jenže, od některých variant třeba už není slovenská verze .....
Kolik by jsi chtěl platit za přístup k české variantě gc.com a kolikpak se tu ještě takových najde?
Publikováno 25 November 2006 - 15:01
Odpoved pro Spejbla:
Jsem ten „co neumi anglicky“ (chodit po prechodu a ostatní blbosti umim) a rad bych reagoval. Zaprve si myslim ze kazdy kdo se venuje této zabave se trochu snazit musí a za druhé jsem se naucil stahovat kesky z gc.com a nechapu jakou vyhodou by pro mne bylo stat se PM, když ani nevim zda bych vyhody umel pouzit (mozna bych to v cestine pochopil). Proto chapu ty kteri volaji po cestine ale mne osobne nechybi. A nakonec poznamka: s tim ze casem bude nutne aby vsichni produktivni umeli anglicky souhlasim, jen doufam ze se stale najde někdo kdo bude umet cesky.
Možná že bys výhody PM v češtině pochopil ? Tak nebuď líný jako veš (resp. jako Miták) a ty informace si v češtině přečti ! (na http://wiki.geocaching.cz - "články A-Z" a pak "Premium Member")
MYSLÍM, ŽE UŽ NEEXISTUJE NIC CO SE TÝKÁ GEOCACHINGU, CO BY NEBYLO NĚKDE DO ČEŠTINY PŘELOŽENO, TAKŽE UŽ SE NA TU ANGLIČTINU NEVYMLOUVEJTE...
Publikováno 12 December 2006 - 0:00
Celková GPX data prakticky nejsou potřeba, máme přece vynikající Skryšotlač :-)Tajne nie je nic, ale asi to nema velky zmysel. Je to ale navrh zmluvy medzi Groundspeakom a prevadzkovatelom webu geocaching.cz, navyse sa stale pracuje na presnom zneni.
Vsetko sa vcas dozvies :-) Len pre info, je to na dobrej ceste, daju data, takze urcite bude kesmapa a statistiky. Nebude GPX download, to je spolu s TB hlavny zdroj ich prijmov.
A má to jednání nějaký časový horizont?
Publikováno 24 November 2006 - 13:07
Windows stojí 2 nebo 4 tisíce, dle verze, Office začínají na 5 tisících. Je to komerční produkt a je, i když velmi málo, v konkurenčním prostředí.
Jenže, od některých variant třeba už není slovenská verze .....
Kolik by jsi chtěl platit za přístup k české variantě gc.com a kolikpak se tu ještě takových najde?
PM je svým způsobem taky komerční produkt. A cena PM je jasně daná. To by určitě oslovilo víc lidí mít možnost přístupu na web v češtině. Aspoň si to naivně myslím.
Publikováno 25 November 2006 - 16:11
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů